Kik vagyunk mi?

Cégünk egy kizárólag rétegelt idomokból összeállított bútorelemeket és idom-préselt termékeket gyártó családi vállalkozás. Termékeinket neves észak és nyugat európai lakás és intézményi bútorgyártók részére szállítjuk.

25 éves szakmai tapasztalat, töretlen fejlődés, korszerű technológiai háttér jellemzi munkánkat. Jelenleg képesek vagyunk több mint 20 különböző termék egyidejű gyártására hagyományos és magas frekvenciás prés technológia alkalmazásával. Bükk, tölgy és nyír hámozott furnér alapanyagból készült termékeink kiváló minőségét az 5 tengelyes CNC gépeinkkel való megmunkálás garantálja. Késztermékeink lakkozva, pácolva, olajozva vagy nyers állapotban kerülnek kiszállításra, a vevőink igénye szerint.

A gyártáson túl nagy hangsúlyt fektetünk a partnereinkkel történő közös termékfejlesztésre. Az ilyen megkereséseket szakmai kihívásnak tekintjük.

Keressen minket bizalommal!
licit@moldedplywood.com
+36 209782586

Társadalmi felelősségvállalás

Hisszük, hogy a felelős működés iránti elvárás jogosan magas a kis és közép vállalkozások esetében is, sőt, a környezeti és társadalmi szempontok figyelembe vétele a hatékonyság növelésével is együtt jár, valamint a termékeink és szolgáltatási minőség emelkedését szolgálja. Jelenleg a következő területekre koncentrálódik figyelmünk:

Etikus üzleti magatartás

Partnereiknek tett ígéreteinket még rendkívüli helyzetekben is teljesítjük
Törekszünk partnereinkkel való kétoldalú kommunikáció elősegítésére partnereinkkel
Felismerni hibáinkat és mielőbb megoldásokat találni elkerülésükre

Környezetvédelem

Nagy hangsúlyt fektetünk nemzetközileg minősített alapanyagok vásárlására, ezért tudjuk termékeinket FSC minősítéssel ellátva kínálni
Törekszünk az anyag- és energiakímélő, kevesebb hulladékot termelő megoldások bevezetésére
Kizárólag a svéd AkzoNobel cég minőségi ragasztó anyagait használjuk termékeink préselésénél
Tudjuk, nincs termelőmunka hulladék nélkül, de megteszünk mindent az újrahasznosítás érdekében